HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.08.27. 15:05 Otthon Blog

Műgyanta padló

A műgyanta padló ma már az egyik legnépszerűbb padlótípussá vált az ipari létesítmények és az otthonok körében. Hogy miért? Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága az, hogy ellenáll többnyire minden vegyszernek, megtartja eredeti színét, és "formáját" évek után is.

Műgyanta padló boltban

Kivitelezése az otthonokban rendkívül egyszerű... a parkettákkal ellentétben ezt nem elemenként kell lerakni, hanem önteni, tehát esélytelen, hogy megtöredezzen, vagy szétmenjen az évek során. További előny, hogy takarításnál nem kell attól tartani, hogy mi lesz ha víz kerül rá, ugyanis teljesen ellenáll a víznek, míg a parketta magába szívja, és legtöbb típusa (pl. parafa parketta) felpúposodik tőle, elveszti eredeti színét. A műgyanta padló öntésénél egy henger van segítségünkre, hogy teljesen egyenletes lehessen a felület. Pár évvel ezelőtt a műgyanta padlókat csupán ipari létesítményekben használták, például gyárakba, iskolákban, vagy laborokban, ma már azonban gyártottak olyan típusokat, amelyek hihetetlenül szépen mutatnak otthonunk bármely helységében. A legújabb divat a dekor műgyanta padlók lerakása a konyhába, mivel ott van a legnagyobb szükség rá, hogy minden vegyszernek, és káros hatásnak ellenálljon, és még jól is mutat! :)

Szólj hozzá!

Címkék: otthon parketta ipar padló műgyanta


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr972252240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása