HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.08.05. 11:25 Otthon Blog

Bejárati ajtók

Egy bejárati ajtó nagyot dobhat egy kertes ház külsején, de fontos, hogy illő legyen magához az otthon stílusához. Minden színben találhatunk bejárati ajtókat, csupán a lakó egyedi ízlésétől függ, hogy a bejárati ajtó fehér, világosbarna, vagy éppen halványzöld. Nem csak a szín határozhatja meg házunk külsejét, hanem az a számtalan stílus, amiben a bejárati ajtók megépíthetők!

Fa bejárati ajtó

Design bejárati ajtóKeretes bejárati ajtóBejárati ajtó szép előtérrel

1 komment

Címkék: ajtó bejárati ajtó


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr52200497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rafael Gusztáv 2020.11.11. 09:34:03

Hello üdbözlöm bejárati ajtók érdekelnének engem csak a kapcsoltatot szeretném felvenni önökel valamilyen uton modon kérem küldjék el nekem gmailomra a telefonszámukat köszönöm
süti beállítások módosítása