HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.07.13. 11:05 Otthon Blog

Télikert otthonra

Ki ne szeretne egy télikertet otthonába? A télikert mára a lakberendezők, és lakásfelújítók egyik álmává vált. Minden lakberendező szívesen ajánlja fel egy télikert építtetését abban az esetben, ha a lakó tanácstalan egy új otthon építése, vagy egy lakásfelújítás esetén (persze ha kertes házról beszélünk).

De mi is valójában a télikert? A télikert kedves olvasók a lakótér kibővítésének egyik legkiválóbb és leglátványosabb módszere. Hovatovább, nem egy olcsó dolog az is biztos, de ha az Interneten elkezdtek nézelődni télikert képek után, garantáltan el fogja nyerni a tetszéseteket. Ha szeretnétek a napfényt beengedni otthonotokba, akkor ez a módszer a legalkalmasabb hozzá, különösen akkor szép az egész, ha egy gyönyörű tájra mutat a kilátás. A lakberendező cégek segítenek benne, hogy a télikert tájolása a lehető legszakszerűbb legyen, mivel minden télikert tájolási típusnak meg van az előnye (napfény miatt), legyen az északi, déli, keleti, vagy nyugati. További előnyökhöz sorolható a télikertek belső hőmérséklete, amely minden évszakra megtartja a szobahőmérsékletet, radiátorok, és klímák nélkül is. Télikert lehet akár egy terasz is, egy nappali, egy konyha, vagy bármi az otthonodban, és nem kell attól félned, hogy nem fog jól kinézni, mert ez minden otthonban beválik, és letaglózó látványt nyújt!

Télikert terasz

A télikert egyetlen hátulütője a publikusság háttérbe kerülése, mivel bárki beláthat otthonodba az üvegfalak miatt. Ez a probléma könnyen orvosolható (persze plusz pénzkiadással) redőny beszereléssel, ami szintén jól mutat a télikerteken, és kedvedre állítgathatod a helység világosságát.

Szólj hozzá!

Címkék: otthon redőny lakberendező télikert


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr22148599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása