HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2009.11.13. 21:18 Otthon Blog

Klíma pletykák

Meglepő!

Nem tudom, hogy hallottátok-e de sokan azt mondják, hogy a klímák rendkívül károsak az emberi szervezetre! Néhányan a márkában keresik a választ, hogy vajon melyik klíma lehet az amelyik egyáltalán nem jelenthet veszélyt. Egy barátom mesélte, hogy a Samsung klíma teljességgel ártalmatlan, ugyanis neki több mint 2 éve van a nappalijába egy ilyen márkájú klíma és kutyabaja sincs!

Másik haverom munkahelyén konkrétan rettegnek már magától a klíma szótól, ugyanis egy nagyon forró nyári napon bekapcsolták, és másnapra mindenki torokfájással ment dolgozni. Lehet, hogy a hibát nem magában a klímában kell keresni, hanem a hirtelen hőváltozásban. Gondoljunk csak bele, mikor az ember sportolás után hirtelen hideg vízet iszik, akkor arra garantált a torokfájás.

A klíma egy igen hasznos készülék nyáron, ne higgyetek azoknak, akik azt terjesztik, hogy egészségtelen, meg hasonlók...akkor lehet igazán egészségtelen, ha túl alacsonyra állítod rajta a hőmérsékletet, olyat pedig a kevés ésszel élő emberek tesznek.

Nekem speciál egy nagyon jó 5kW-s Fisher klíma van a nappalimban, amelyet távirányítóval tudok kezelni. Amit ne felejtsetek el Kedves Olvasók: először hagyjátok kicsit magasabban a hőmérsékletet, majd 5 perc után vigyétek lejjebb, de akkorse sokkal. Néha kapcsoljátok ki a klímát, mert ha egész nap megy az valóban egészségtelen, 2-4 órára viszont nem árthat.

Kellemes hűsölést!

Szólj hozzá!

Címkék: klíma samsung klíma fisher klíma


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr111523454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása