HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.05.06. 09:57 Otthon Blog

A hajópadló

A trópusi hajópadló burkolatok ma már igen nagy teret nyertek a parketták világában minősége és szépsége miatt. A hajópadló a klasszikus és a modern belsőépítészet egyik kedvenc burkolóanyaga, mely ma már igen csak népszerűvé vált. A hajópadlók a mai napokra önálló kategóiává vált, és rengeteg alkategóriái közül válogathatunk, például trópusi hajópadló, svéd hajópadló, vagy tömörfából készült hajópadló. A hajópadló a parkettáknak az a típusa, amely kopásállóságban verhetetlen, és ha versenybe kerülne a többi parketta típussal, akkor mindig pole pozícióba kerülne.

Szép hajópadló

Miért van olyan sok hajópadló típus? A hajópadlókat különböző égtájakon készítik mind-mind különböző fafajtákból, ezért lett ilyen széles a választék napjainkban. Ha szeretnéd, hogy nappalid padlózata a lehető legszebb legyen, akkor én a hajópadlókat ajánlom!

Szólj hozzá!

Címkék: parketta nappali hajópadló trópusi hajópadló


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr151978472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása