HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2011.07.25. 12:07 Otthon Blog

Takarítás fürdőszobában

Látszólag jelentéktelen kis helység takarítás szempontjából a fürdőszoba, de mégis rengeteg a teendő. A fürdőszoba polcokról olykor teljesen megfeledkezünk, pedig iszonyatos rendetlenség tud kialakulni ott. A penészedés megszüntetése is gyakori feladat szokott lenni párásabb napok alkalmával, valamint a zuhanykabint se árt rendszeresen tisztítani. Még hogy kevés takarítási feladat a fürdőszobában, cöhh! :D

zuhanykabin tisztítása egyszerű feladat, de csak akkor, ha rendszeresen foglalkozunk vele. A hetek-hónapok során a zuhanykabin fala befoltosodik, és ha nem tisztítjuk le rendszeresen például egy ablaktisztító segítségével, akkor később sokkal keményebb munka vár ránk.

A penészedés megszüntetése érdekében fontos, hogy rendszeresen szellőztessünk a fürdőszobában, főleg tusolás vagy fürdés után, de akár éjszakára is nyitva hagyhatjuk az ablakot, ha nem tudnak bejutni ott a betörők :)

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás fürdőszoba


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr373095857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása