HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2011.07.14. 13:55 Otthon Blog

LED modul

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az a LED modul, ezért gondoltam írok egy rövid bejegyzést róla, hogy felvilágosítsalak titeket :)

Szóval a reklámozásnak vannak nagyon elavult formái, mint például az egyszerű plakátok, amelyek egyrészt nem is olyan látványosak, másrészt sötétedés után senki nem látja őket, ami mondjuk télen elég nagy probléma, mivel akkor már délután 4-kor sötétedik. Erre jött egy gyors megoldás, a LED modul, amit általában marketing területeken használnak, és igen látványos reklámokat lehet vele készíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: led világítás


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr73066696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása