HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2011.03.09. 16:30 Otthon Blog

Ablaktisztítás

Az ablaktisztítás egy rémálom minden lakásban. Nagyon ódzkodik mindenki tőle, de a napok során be kell látni a koszos ablak láttán: előbb vagy utóbb el kell végezni.

Sokan azt gondolják, hogy a takarítás ezen részénél van a leginkább szükség különleges tisztítószerekre, amik nem csak drágák, de nem is találhatók meg akármilyen boltban, nekünk viszont van egy jó ötletünk, hogy mivel teheted könnyebbé, és hatékonyabbá az ablaktisztítást házilag.

Ablaktisztítás

A folyamat rövid és egyszerű: vegyél ki egy vöröshagymát a spájzból, kend végig vele az ablaküveget, majd ecetes vízzel mosd át először. Ha az ablaküveg megszáradt, akkor meg is érkeztünk az ablaktisztítás utolsó fázisához: mosogatószer, és víz keverékével töröld át az ablaküveget és Voila!, az ablak garantáltan foltoktól mentes lesz!

Így utólag megemlítem, hogy nem árt ablaktisztítás előtt egy időjárás jelentést megkukkolni az Interneten, mivel egy váratlan eső könnyen tönkreteheti munkánkat.

1 komment

Címkék: ablak takarítás ablaktisztítás


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr882725278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPiros · http://www.anrodiszlec.hu 2011.05.06. 13:36:38

Ezt kipróbálom, habár még a hagymás részt eddig sehol sem hallottam :)
süti beállítások módosítása