HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2011.02.11. 15:41 Otthon Blog

Kutyaház

Igen már várom is a kérdéseket, hogy mi a jó francot keres egy kutyaházas cikk egy lakberendezési blogban. Nos a válasz egyszerű, ha az otthon kerül szóba, nem csak rólunk, emberekről lehet szó, hanem kedvencünk otthonáról is, a kutyaházról.

Kutyaház kép

Gondolnátok vagy sem, ma már a kutyaházak is igen komoly berendezésekkel rendelkeznek. Egyszerűen fűthetőek, kiváló dekorációt kaphatnak, és különböző kiegészítőkkel remek komfortot biztosíthatunk az ebnek. A kutyaház fűtése ma már egyszerűen megoldható egy beépíthető kisebb fűtőtesttel, és a hő is egyszerűen benn tartható a kutyaház belsejében a bejáraton található alig két mm-es hővédő függönnyel. Manapság a legtöbb kutyaház gyártó cég lenyitható tetővel gyártja a kutyusok otthonát, ezáltal a gazdik számára könnyebbé válhat a takarítás, és nyáron a nagy melegben nem fülled be otthonuk belseje.

Ha kertes házban laksz, és szeretnéd kedvencedet meglepni valamivel, a kutyaház a legjobb megoldás rá!

Szólj hozzá!

Címkék: kutyaház


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr82654145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása