HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.05.28. 11:14 Otthon Blog

Profi belsőépítészet

belsőépítészet egy nagyon tág fogalom, talán az otthonhoz a legjobban kapcsolható, szóval váltsunk néhány szót róla, hogy milyen a jó belsőépítészet, és milyen főbb részekre oszlanak.

Otthon

A belsőépítészetet általában érdemes lakberendezőre bízni, hogy ha nem bízunk saját kreativitásunkban, és főleg akkor, ha nincs időnk otthonunk szépítésére. A profi belsőépítészetet érdemes szakemberre bízni, ugyanis a belsőépítészet mindent magába foglal, ami otthonunkba található: - bútorok
                                               - nyílászárók (ajtó, ablak, kapu)
                                               - burkolatok (csempe, padló, parketta + szőnyegek)
                                               - világítástechnika (lámpa, csillár)
                                               - egyéb kiegészítők (kandalló, függöny, stb.).

Belsőépítészet után

Manapság már a kerteket is a belsőépítészethez sorolják, mert elvégre az is az otthon része, viszont az már nem a lakás. A belsőépítészek csupán a lakást értik ez alatt a fogalom alatt, mi mezei halandók azonban gyakran belekeverjük a kertépítést is. Úgy gondoltam, hogy ha szeretnék jól megismerni a belsőépítészet rejtelmeit, hogy milyen bútorokat válasszatok a nappalitokba, hogy milyen stílusú nyílászárók illenek milyen stílusu helységekbe, melyik burkolat típust érdemes választani a szobába, a világítástechnika rejtelmei, és egy kis cikk a kiegészítőkről, hogy hogyan varázsolhatjuk még szebbé  otthonunkat. Kíváncsi vagy? Tarts velünk!

Szólj hozzá!

Címkék: bútor otthon belsőépítészet


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr152037581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása