HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.04.15. 12:41 Otthon Blog

Nyár és medence

Közeleg a nyár, bár sajnos az időjárás nem erre utal, az eső csak esik, és így esélytelen, hogy bárki is úszhasson egyet a medence felszínén. A jó medence szép, és jól fertőtlenített, ellentétben a strandi medencék többségével.

Egy medence...mindenki erről álmodik, akinek van kertje, csak sajnos hosszú idő egy medence megépítése, és nem is a legolcsóbb mulatság. A szétszedhető medence egy jó típus, azonban még se ajánlom azoknak, akik úszni szeretnek, és azoknak se, akik nem akarnak bajlódni az összerakásával és a szétszedésével, mert az egy igen kemény meló, tapasztalatból tudom. A beépített medence esetén, ahol a földbe kerül ásás segíségével a medence, ott csak a medence lefedésénél ütközünk munkába. Ha nem fedjük le a medence felszínét éjszakára, akkor az tele kerülhet minden kosszal, falevéllel, rovarral, bármivel.

Kültéri medence

A medence elkészülése után persze új járólapok is kellenek a medence mentén. Fontos elkerülni, hogy csúszós járólapot válasszunk, mert könnyen balesetek keletkezhetnek, pláne ha kisgyerekek futkároznak a vízes járólapokon. A járólap színe attól függ, hogy milyen színű a medence és a ház fala. Ha ezek eltérőek, akkor inkább a házfal színéhez igazodjunk.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár medence járólap


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr221923260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása