HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2010.04.14. 15:46 Otthon Blog

Lakásfelújítás kéne?

Mindenkinek az életében eljön egyszer, vagy többször az az állapot, amikor lakásfelújítás segíthet csak a lakáson. Kopott parketta, kopott bútor, lemoshatatlan koszok a konyhában, töredezett kőpadló, és még sorolhatnám minden szobára nézve.

A parketta felújítása csak a lakásfelújítást végző cégek segítségével történhet, nekik vannak meg azok az eszközök, amikkel el lehet végezni ezt a munkát, és a parketta lerakása amúgy is nagy precizitást igényel. Az régi csempe leszedése is elég nagy meló, és figyelni kell, hogy a mögötte lévő vakolat ne sérüljön meg, ne legyen annyira töredezett, valamint a kőpadló felszedése sem a legegyszerűbb feladatok közé. A lakásfelújítás valóban nem egy rövid, és szimpla munka, ha szép lakást szeretnénk, akkor azt a lakásfelújítás mestereire kell bízni, és persze hozzá kell azt is tennem, hogy ők valószínűleg kétszer olyan gyorsan végeznek, mint a halandó emberek, azaz a lakók :)

Lakásfelújítás után

A lakásfelújítás után természetesen van egy komolyabb feladat, a bútorok visszahelyezése eredeti helyükre, na és persze a takarítás. A takarítás végülis nem olyan nagy probléma, ha a lakásfelújítók jól végezték a munkájukat, és nem lett festékes semmi, meg ilyesmi. Nálunk idáig egyszer volt lakásfelújítás, és hagytuk a munkásokat dolgozni, nem akartunk útban lenni, tehát elköltöztünk egy családtagunkhoz, és valóban megérte...a munkások 3 hét alatt az egész lakást felújították, remek hatékonysággal dolgoztak, le a kalappal előttük (az egész lakás festésével egy nap alatt végeztek, a 8 óra munkaidőn belül). Én a saját szobámba egyszerűen le voltam nyűgözve, olyan jól mutatott a parketta a kék fal mellett, mintha új lakásunk lett volna és ez nem csak az én szobámra vonatkozik.

1 komment

Címkék: festés parketta lakásfelújítás


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr171920962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyidai László · http://www.flotthappy.hu 2011.02.22. 13:41:40

Na, egy ilyen lakást, mint ami a képen van, elfogadnék :)
süti beállítások módosítása