HTML

Otthon - Építészettől a lakberendezésig

Lakberendezési tippek, ötletek - hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútorokat, háztartási cikkeket. Hogyan varázsoljuk minél szebbé kertünket, milyen parkettát használjunk a nappaliba, és ez még csak a kezdet!

Számláló

2009.11.13. 20:44 Otthon Blog

A megfelelő nappali

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy egy nappali hogyan lehetne a legszebb. Természetesen a legnagyobb meghatározója ennek az egésznek az, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre. Ügyelnünk kell arra, hogy nappalink ne legyen zsúfolt, szóval ha kisebb a nappalink, akkor csak a számunkra legfontosabb berendezési tárgyakat helyezzük el benne.

Egy nappali központja általában a TV, mindenki tudja, hogy televízió nélkül nappali sincsen manapság. Lakásunk központi helységét természetesen a TV-hez igazítva kell elrendezni.

Mi kell még egy nappaliba?

Egyértelmű ha a padló típusa parketta, akkor szőnyeg is kell, ha lakásunk nem padlófűtéssel rendelkezik a hideg téli időkre, ami most is közelít! Szőnyeget leginkább a fal színéhez és a bútorok színéhez igazítunk egy nappaliban.

Ha ezek megvannak, onnantól én a Kedves Olvasóra bízom, hogy mit hogyan rendez el, mert a többi bútor (könyvespolc, asztal, szekrények, stb.) már egyedi ízléstől függ, hogy hova kerül, valamint a nappalik méretétől is függ, mint azt már említettem bejegyzésem elején. Még egy jó tanács: egy kandalló rendkívül fel tudja dobni egy nappali hangulatát :)

Eredményes és jó berendezkedést!

Szólj hozzá!

Címkék: tv bútor lakberendezés parketta nappali


A bejegyzés trackback címe:

https://otthonosan.blog.hu/api/trackback/id/tr301523402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása